Ací ens teniu

Per Clara Orpinell i Noelia Jurado

Som la Clara i la  Noelia, alumnes de segon de batxillerat. Aquest any hem començat a elaborar el nostre treball de recerca que pretén trencar  els estereotips femenins imposats per la societat en què vivim.

El nostre treball es divideix en dues parts: la teòrica i la pràctica. Dins el marc teòric us explicarem què és un estereotip, la història de la moda femenina o diverses malalties associades a la moda, com la bulímia, l’anorèxia, el càncer … Com a part pràctica hem decidit crear un bloc on us explicarem tot això que us hem dit, i fer-ne la màxima difusió al nostre poble. A més, aquest estiu hem fet una jornada de sensibilització, ajudades per  dones i noies del poble, que s’han ofert a deixar-se fotografiar per reivindicar que totes som belles, tinguem l’aspecte físic que tinguem. Aprofitem l’ocasió per agraïr-los la seva implicació: vam viure una tarda molt bonica.

2 comentaris

  1. M’ha agradat molt, es un tema que personalment m’ha fet enrecordar-me de la meva juventut perque les Barbies, eren les meves nines preferides per jugar. Felicitats ha estat un tema creatiu, visual i divertit.

    M'agrada

    1. Moltes gràcies Sofia, continuarem penjant altres posts molt interessants també, t’animem a seguir gaudint d’ells totes les setmanes.

      M'agrada

Deixa un comentari